PROPERA BALLADA: 30 d'abril a les 6 de la tarda a la Plaça de les Garses


Com ja sabeu, la música en directe de L'Oca depèn de la bona voluntat i la disponibilitat dels músics que, de manera generosa i no remunerada, comparteixen el seu art i l'ofereixen als balladors i passavolants.

Aquesta temporada, des de L'Oca, ens limitem a organitzar les ballades i sonades i a fer-ne la convocatòria i difusió, però no garantim la presència de músics que toquin durant una estona determinada.

Tenim confiança en què vindran prou músics i amb prou ganes com per garantir unes bones ballades.

dimecres, 10 de juny de 2009

Les trobades quinzenals de ball folk de Vic es tanquen amb una Marató de Duets

Diumenge que ve a 2/4 de 7 de la tarda a la Central
Amb una Marató de Duets es clouran diumenge dia 14 les trobades quinzenals de ball folk que han tingut lloc a La Central aquesta primavera. Les formacions que hi intervindran són tant osonenques com de comarques veïnes, i estan compostes per experimentats músics de l'escena folk catalana. Els duets que hi actuaran són: Lo Últim del Raval, Tirant lo Folk, Pello i Flavie, Guirigall i Atzavara. La Marató començarà a 2/4 de 7 de la tarda i s'allargarà fins a 2/4 de 10.
El preu de l'entrada serà de 4 euros; mainada major de 6 anys, 2 euros.

La Central és a la carretera de Manlleu, 9 (pati interior), seu d'Embat Cultural, entitat col·laboradora.

D'altra banda, el Col·lectiu Folk L'Oca Rosa s'ha ofert a l'Ajuntament de Vic per tal d'incrementar l'oferta de Saraus a la Fresca, que són els balls folk de les nits d'alguns dilluns de juliol.
vilaweb.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada