Cap d'any: Folk a la carta

Salut balladors, músics i altres especímens d'aquesta terra!

Ja sabeu què fareu per Cap d'Any? Ohhh... doncs si ja esteu compromesos us en perdreu una de bona! Perquè...

L'Oca s'ha ben inspirat i després de veure-la ballar més de deu vegades "Les oques van descalces, descalces, descalces. Les oques van descalces, descalces, descalces i els ànecs també", va fer la proposta formal de fer un bon ball per Cap d'Any. I què li havíem de dir? Se la veia tant il·lusionada...


Res, que nosaltres no en sabem gaire d'organitzacions i ens varem deixar guiar per la veu que ens deia "alternatiuuuuu! alternatiuuuuu!". I bé, això és el que intentarem i, gràcies a vosaltres, aconseguirem. Fer un cap d'any amb uns quants components especials.

Per començar, necessitem la vostra col·laboració per a poder fer la festa com més lluïda millor. Per això hem proposat que cadascú aporti el que sap fer més bé i convidi als altres a compartir aquest saber. Els músics tocaran, els balladors ballaran i potser fins i tot ensenyaran noves danses i si hi ha algú que no sap ni tocar ni ballar però pot aportar una altra cosa, que benvinguda serà.

Començem pel principi: els plats forts de festa

1) A partir de les 7 del vespre Taller de danses amb els mestres balladors que vulguin compartir el seu saber.
2) A partir de les 9 Sopar. Cadascú portarà sota el braç quelcom per a compartir de menjar i/o beure.
3) Després de sopar, una mica de ball per anar fent boca abans de...
4) ...les 12 campanades a les 12. Cadascú es portarà el seu raïm, el barret de cotilló i, si li agrada brindar amb cava, el cava! S'esperen propostes per la forma de fer les campanades (campana, gong, trompeta, coets...). L'Oca no ha volgut fer-ho amb quac quacs.
5) Ball d'envelat a l'estil folkie on músics i balladors es fondran en simbiosi.

Algunes coses puntuals:

Es demana una col·laboració de 5€ que es deixaran a l'entrada quan el comitè de benvinguda us rebi amb una cordial salutació i un te ben calentó.

Qui necessiti quedar-se a dormir que es posi en contacte amb nosaltres: ocarosafolk@gmail.com

Procurarem ser nets i polits.

Apa! No us talleu i feu les vostres aportacions al bloc per començar a donar vida a aquest embrió que l'Oca Rosa ja ha parit. Sigueu molt benvinguts a la festa!