PROPERA BALLADA: 30 d'abril a les 6 de la tarda a la Plaça de les Garses


Com ja sabeu, la música en directe de L'Oca depèn de la bona voluntat i la disponibilitat dels músics que, de manera generosa i no remunerada, comparteixen el seu art i l'ofereixen als balladors i passavolants.

Aquesta temporada, des de L'Oca, ens limitem a organitzar les ballades i sonades i a fer-ne la convocatòria i difusió, però no garantim la presència de músics que toquin durant una estona determinada.

Tenim confiança en què vindran prou músics i amb prou ganes com per garantir unes bones ballades.

dilluns, 27 de desembre de 2010

setmanari el demà

que curiosament també funciona voluntàriament!
Cap d’any folk a Osona
Clàudia Viladrich (Cultura i espectacles)
Discoteques, pubs, sales de concerts amb música enllaunada … aquests resulten els espais més habituals de les festes de cap d’any. Però els amants del folk i les danses tradicionals tenen a Vic (Osona) el seu punt de trobada, probablement l’únic a tot Catalunya, fet pel qual està tenint un èxit progressiu des del 2009. Organitzat per l’Oca Rosa, entitat sense ànim de lucre finançada per la generositat de balladors i músics que assisteixen a trobades periòdiques, el local de La Central de Vic es converteix, des del vespre del 31 de desembre, en la seu de les danses tradicionals d’arreu del món la darrera nit de l’any. Així, amb el preu significatiu de cinc euros, defugint del consumisme típic i tòpic de la festivitat, els assistents duen menjars fets a casa, els dotze grans de raïm, instruments, ganes de ballar i, sobretot, anhel per fer gresca sana i conviure junts una nit tant especial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada